söndag, oktober 16, 2011

Where do you go when you're blue?

Vilken händelserik helg vi haft ändå! Vi har verkligen inte legat på latsidan, förutom då vi sovit..
Okey..fredagen var ganska lugn för min del men i övrigt tycker jag att vi varit duktiga på att hålla igång här.
Så även idag!
Efter att ha släpat oss upp och ätit lite frukost var det dags att bege sig ut till Karin igen för att hälsa på henne och alla djuren.
Alltid så trevligt att träffa henne! Vet inte hur jag hade stått ut om det skulle gått ända till på torsdag utan en träff.. Man blir liksom beroende av fina mates!

Ut på landet for vi och med hjälp av GPS:en och mig hittade vi rätt.
Och genast när Karin kom för att öppna hade hon en liten knatte vinglande efter sig som undrade vad det var som hände.
Sen träffade vi även på Björn, Attila och Psyches..förutom de fem små knattarna. Visst att dom hade växt en del och nu var små, runda och lite ulliga men dom är fortfarande grymt mini.
Precis som kattungar ska vara!
Karin bjöd på fika och det blev mycket VB-prat som sig bör när vi mates träffas men vi hann även avhandla en del andra saker. Katter..till exempel!
Och som vanligt när man har fantastiskt roligt, trevligt och mysigt så bara springer tiden iväg.. Tyvärr är det ju så, varför kan inte fina saker få vara lite längre?
Men en träff är bättre än inget och nu är det inte så himla lång tid till nästa gång..
Här hemma avslutar vi med TV, musik och snart nog lite te också. En ny vecka tar snart sin början så det gäller väl att börja ladda inför det..
Och när man har haft en sån här himla mysig helg så kan man väl inte annat än känna sig peppad och redo inför en ny omgång! Det gäller, precis som jag brukar tjata om, att hitta det fina i tillvaron och ta vara på det!

Inga kommentarer: