tisdag, juli 26, 2011

Stockholm

Det har tydligen hänt en väldig massa sedan jag skrev sist... I alla fall en del!
Idag har vi till exempel avlagt en visit i den kungliga huvudstaden till detta land vi kallar Sverige.
Igår tog vi en sväng till björnarna, aporna, delfinerna och alla andra roliga djur på Kolmårdens djurpark!
Igår hade vi bättre väder här än i Stockholm idag. Bilder och sånt uppdateras ni med om ett litet tag, antar jag. Nån gång. När jag känner för det.

Hur som helst. Vi fick sett en väldig massa!
Både igår och idag. Mycket frisk luft har vi också fått oss..och jag fick en blåsa på ena stortån.
Som tur är ska vi nog inte trava så mycket på ett litet tag nu.
Stockholm visade en gråmulen sida idag annars. Rätt varmt och vi fick i alla fall uträttat det vi skulle men lite sol hade ju inte skadat.
Vi hann i alla fall med följande, och lite till! En sväng ut till Farsta så att jag också skulle få se Marias place, jag hade ju inte varit där innan.
Vi var alltså i storstan för att hälsa på Maria, turista och göra stan. Sånt där man gör när man är ledig och vill vara aktiv!
Fika i Farsta. Försenad födelsedagspresent-utdelning, hade vi också. Någon hade visst fyllt år..
Sen in till city för att kolla in Gamla Stan och äta lite lunch. Väldigt trevligt!
Det var ett tag sedan jag var i Stockholm och knallade runt, om jag inte minns fel var det väl i vevan när PTJ firade 50 år, förra året. Då hade jag en dejt med min Cornelia och travade runt lite med henne..
Idag hette sällskapet Maria och Marcus! Efter turistande och fantastiskt god mat, där vi alla blev mer än mätta, var det dags för nästa strapats.
En båttur runt Djurgården!
Kunde ju varit ännu trevligare med lite sol fast å andra sidan slapp man att sitta och kisa mot solen nu.. Man får vara glad för det lilla!
Fick sett en hel del spännande saker från vattenhållet, lite annorlunda och hemskt trevligt. Dessutom var det skönt att slippa gå själv.. Haha.

Vidare promenix in mot Centralen sen i sakta mak. Tyckte att vi klarat av en hel del minsann! Det gäller att ta vara på tiden och veta vad man vill. Effektiv var vårt mellannamn idag, utan att vi behövde stressa nämnvärt.
Så vid en summering såhär är jag väldigt nöjd! Sämre dagar har man varit med om och det är ju inte varje dag man får komma till den kungliga huvudstaden, träffa sin svägerska och umgås en hel massa! Sånt här gillas. Detta är vardagslyx, fastän vi förvisso har semester nu.
Imorgon blir det till att göra Norrköping också. Och att fira lite igen...både det ena och det andra!

1 kommentar:

Maria sa...

Tack för igår!
Men Marcus hade faktiskt inte heller sett mitt place innan.