måndag, augusti 06, 2018

Bring down like I

Sist jag skrev var det sommar ja. Idag har det helt plötsligt känts som höst hela dagen.
Mulet, grått och ganska kallt. I alla fall tanke på hur fint vi haft det innan. Men dom har trots detta hotat med extremvarmt väder snart så detta var väl bara en tillfällig dipp.
Det har regnat lite också men inte så mycket som vi kanske hade önskat..

I helgen som gick har vi roat oss på festival. Igen.
Den här gången bjöds vi på Helsingborgs årliga stadsfest HX.
I fredags såg vi Miss Li och Kaliffa.
I lördags var Tove Styrke den stora behållningen.
Och äntligen fick vi träffat bästa vännen Niklas igen. Det var verkligen inte igår det skedde... Så vi hade en helkväll på stan tillsammans med honom. Det var väldigt mysigt!
Vi hann vara på Tivoli två gånger också och visa honom hur fint där har blivit. Pågen hade inte lyckats ta sig dit för egen maskin sedan stället flyttade, så en liten tur var ju nödvändigt!
Andra gången köpte jag mig en Redbull vodka och försökte låtsas att det var 2005 igen... Det gick sådär, men det var värt ett försök, drinken var god och jag hade i alla fall samma sällskap nu som då. Antar att det är allt som räknas..

Tove var fantastisk som vanligt, det blev riktigt bra ös trots regnskuren som föll. Hon är värd att stå kvar i regn för, alla gånger.
Den här veckan har ju bara börjat så vi får väl se var vi landar. Vi har i alla fall stora planer för helgen- och ja dom planerna involverar musik och konsert. Vad annars?


Inga kommentarer: